Partners

dusver.nl

dusver.nl heeft ons geholpen bij het realiseren van het Runners4Life platform waarbij zij gewerkt hebben aan de strategie, ontwikkeling, creatie en design van Runners4Life. In een collaboratief proces gingen zijn met ons op een reis waarin we elkaar konden uitdagen en inspireren. Onderweg combineerde zij strategie, creatie, design en ontwikkeling om Runners4Life als merk te laten innoveren.

Move2BeFit

De visie van Move2Befit is dat een lichaam gemaakt is om te bewegen. Bij elke sport gebruik je bepaalde spieren het meest. Juist door ook de andere spieren te trainen kun je betere resultaten bereiken. Variatie is daarbij van belang. Move2BeFit kijkt eerst naar hoe je beweegt en past de training daarop aan.

Eat2BeFit

Veranderen is moeilijk, zeker als je je gedrag wilt veranderen. Het veranderen van je voedingspatroon is lastig. Bij Eat2BeFit is de begeleiding erop gericht om op een comfortabele manier jouw doel te bereiken. Zo wordt er besproken wat je zoal tegenkomt en hoe je hier het beste mee kunt omgaan. Voeding met individuele begeleiding op maat.

Onlijn033

Misschien ben je al wel eens vaker gestart met afvallen of gezonder leven maar haak je na korte tijd weer af en snap je niet zo goed waarom. Dit heeft vaak te maken met je onbewuste gedrag wat een groot deel van je beslissingen bepaalt. Daarnaast is duidelijke informatie en kennis over leefstijl één van de voorwaarden om resultaat te bereiken. Geniet met Onlijn033 van puur, smaakvol eten en lekker bewegen zodat jij je weer op en top fit voelt.

Stefan Zondervan

Als grafisch vormgever bied Stefan zijn diensten aan voor het ontwerpen en overbrengen van jou visie en stijl met de daarbij behorende media uitingen. Waaronder logo’s, visitekaartjes, flyers, posters, raamstickers enz. Stefan is onder andere verantwoordelijk voor het logo van Runners4Life.