On Running

Zwitserse innovatie

On is een jong en innovatief Zwitsers bedrijf dat de demping in hardloopschoenen opnieuw heeft uitgevonden. Bij On is op een creatieve manier gedacht over de basis van de hardloopschoen: de juiste demping. Hierbij heeft On de gepatenteerde CloudTec zool ontwikkeld. Door de zachte landing en dynamische afzet wordt hardlopen nog leuker! Bij On geloven ze in een fantastische ervaring voor velen. En dat zal jij ervaren wanneer je op de ‘wolken’ van On loopt. Deze Clouds combineren de zachte demping van een trainingsschoen met het directe en snelle gevoel van een wedstrijdschoen. Je kunt dit vergelijken met de zachte landing op het strand, maar dan met de directe afzet die je ervaart op een atletiekbaan.

 

Perfecte balans

On hardloopschoenen bevatten de perfecte balans tussen design en functionaliteit. Het strakke design van de On hardloopschoenen kenmerkt zich door strakke lijnen en kenmerkende kleurencombinaties. De uitstekende functionaliteit komt vooral in de Clouds demping naar voren. Hierdoor lijkt het alsof je op wolken loopt tijdens jouw dagelijkse run.

On hardloopschoenen voelen comfortabel aan of je nou een marathon aan het lopen bent of de hardloopschoenen slechts een aantal minuten aan hebt.

Er zijn naast neutrale hardloopschoenen van On ook anti-pronatie hardloopschoenen. Bekijk snel ons assortiment On hardloopschoenen online of in één van onze Runnersworld vestigingen.

 

Lichtgewicht comfort

On maakt het lopen plezieriger en comfortabeler door gebruik te maken van de beste technologie in de On hardloopschoenen. Dit doet On omdat het On’s missie om jou met plezier te laten lopen. Of je nou net begint of al vele kilometers hebt afgelegd. On hardloopschoenen geven je de extra power voor een actieve levensstijl.

 

Loopverhalen

Marathon Amersfoort

De Marathon Amersfoort, een jaarlijkse traditie sinds 2009 met een korte pauze, vindt elke juni plaats en trekt lopers van over de hele wereld. Als

Lees meer