Een nieuwe start!

Van Runnersworld naar Runners4Life

Vanaf januari 2021 zal jouw hardloopspeciaalzaak op de Kamp in Amersfoort een andere naam krijgen. Bekende gezichten Wouter Zondervan en Erik Ernest gaan verder onder de naam Runners4Life. Alle andere medewerkers uit de winkel zullen je blijven adviseren.

Runners4Life heeft als motto meer dan hardlopen. Naast de verkoop van hardloopschoenen, kleding en alles wat daarbij hoort kun je bij ons terecht voor clinics, workshops en individuele begeleiding op het gebied van hardlopen en (sport)voedingsadvies.

Met ons nieuwe spaarsysteem kun je bijdragen aan maatschappelijk gerelateerde goede doelen of kies je zelf voor korting bij je volgende aankoop.

Onze website zal zo spoedig mogelijk in januari online komen daarna zal onze dienstverlening uitgebreid worden met een webshop. Ben je op korte termijn toe aan een paar nieuwe schoenen of kleding houd onze berichtgeving in de gaten, bel of mail ons dan kunnen we kijken hoe we veilig aan huis kunnen bezorgen

Wij willen Jan Willem Nieboer bedanken voor zijn expertise. Hij zal zelf de komende tijd nog regelmatig in de winkel aanwezig zijn.

Runners4life vindt het belangrijkste het persoonlijk advies voor jou zodat jij heerlijk kan blijven hardlopen.

We hopen je na de lockdown bij Runners4Life te zien!

Loopanalyse

Wil jij snel van start met goede schoenen? Op zoek naar dezelfde kwaliteit van een loopanalyse zoals je gewend bent van ons in de winkel? Wij helpen je graag met onze online loopanalyse! Deze analyse bestaat uit vier stappen en helpt jou bij het vinden van de meeste geschikte hardloopschoen. Zo kun je snel van start met het behalen van jouw loopdoelen. Dit alles met de service die je van ons gewend bent, maar dan online!

 

Thuis een video opnemen

Achtergrond informatie & loopambities

Analyse door loopexperts

Aanbevelingen voor jouw prestaties

Loopverhalen

On Running

On is een jong en innovatief Zwitsers bedrijf dat de demping in hardloopschoenen opnieuw heeft uitgevonden

Lees meer